Alcaraz, Federer'in önünde oynamaktan heyecan duydu: 'Uzun zamandır o anı diledim'

[adinserter block="9"]
Son Güncelleme: 21 Eylül 2024
HABERİ PAYLAŞ:
Tahmini Okuma Süresi: 1 dakika

Roger Federer kariyerinde çok şey gördü. Cuma günü Laver Cup'ta İsviçreli oyuncu yeni bir şeyle karşı karşıya kaldı. Federer, dört kez majör şampiyonu, Atp 3 numarası Carlos Alcaraz'ı ilk kez canlı izledi. Yıldızlar, etkinliğin hazırlık aşamasında birbirlerini zaten tanımıştı; çeşitli etkinliklerde sohbet ediyor, bir fotoğraf çekimi için birlikte poz veriyor ve Cuma günü İspanyol'un maçından önce antrenman sahasında hoş bir sohbet gerçekleştiriyorlardı.

Ancak tur düzeyinde 103 kez şampiyon olan Federer, Alcaraz ve Alexander Zverev'in çiftler maçında Taylor Fritz ve Ben Shelton ile karşılaştığında İspanyol oyuncunun maçını ilk kez canlı olarak deneyimledi. Fritz ve Shelton maçı iki sette kazandı.

Alcaraz, Federer'in önünde ilk kez maç oynadığını ifade ederek şunları söyledi: "Doğrusunu söylemek gerekirse onun önünde oynamak harikaydı. İlk kez benim maçlarımdan birini izliyordu ve gerçekten çok mutluyum. Çiftlerde iyi olduğumu düşünüyorum ama teklerde olduğu kadar iyi değilim sanırım. Onu yarın teklerde görmeyi umuyorum. Umarım çiftler maçından keyif almıştır ve açıkçası onu antrenmanda görmek harikaydı. Bana herhangi bir taktik ya da tavsiye söylemedi. Ama az önce beni canlı izlemekten, burada olmaktan gerçekten mutlu olduğunu söyledi. Benim için harika bir zamandı. Uzun zamandır o anı diledim.”

[adinserter block="9"]
0 0 oy
Haber Değerlendirmesi
Abone Ol
Bildir
guest
1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Rulet oyna

Rulet oyna SEO çalışmaları sayesinde web sitemizin trafiği katlandı. http://www.royalelektrik.com/

Benzer Haberler

magnifiercross